Лятото отново ще стартира с Българското рали за суперколи

За трета поредна година феновете на екзотичните автомобили и адреналина в България ще се насладят на култовото Премиум Рали София – Свети Влас. Проектът стартира преди две години, под ръководството на млад и талантлив екип, благодарение на който асвалтовите пътища в страната и съседна чужбина бяха нажежени до максимум.

През 2015 година събитието ще се проведе от 16 Юни до 19 Юни на територията на България и Сърбия. Този път, конвоят от суперколи ще стартира своето пътешествие от Марина „Диневи“, Свети Влас. На 17 Юни, от 13:00 ч., тръгва първият автомобил в посока Велинград, като преди да достигне крайната си точка ще тества спортните си възможности на специално избрано трасе за скорост. Още на първия ден, организаторите и екипа на г-н Владимир Илиев, са подготвили лека закачка с участниците, като ще ги изненадат с изпитание за скрита локация. Вечерта, луксозните автомобили ще могат да бъдат видяни в Гранд Хотел Велинград и добре познатия ресторант „Родопско Село“.

На втория ден от ралито (18 Юни), отборите ще се отправят към западната ни съседка Сърбия и по-точно Белград, като тайна локация, достояние само за участниците, ще е междинният чек-пойнт.

На следващият последен ден от надпреварата, бляскавите автомобили ще разрешават спора кой е по-бърз на трасе за скорост, след което ще се насочат към нашата столица. Култовия хотел „Кемпински“ ще бъде домакин на пищна вечеря по случай финалния ден и награждаване на победителите.

Трасета за скорост, изпитания пълни с адреналин, незабравим нощен живот… това са само малка част от „акцентите“ на Сезон 2015 в Премиум Рали София – Свети Влас!

Очаквайте скоро повече информация за предстоящите събития и чек-пойнти, на които ще могат да се видят участващите отбори и автомобили.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *