Маршрутът на Премиум Рали София – Свети Влас 2016 ще бъде представен в Планет клуб София

planet_presentation14

Започват предварителните мероприятия на най-атрактивното и ексклузивно събитие в България – Премиум Рали София – Свети Влас. Тази събота Планет клуб София ще бъде домакин на една от тези спиращи дъха гледки, а именно множеството суперавтомобили – гости на събитието.

IMG_2926

Официалното представяне на маршрута и изпитанията, които са подготвени за тазгодишния сезон на Премиум Рали София – Свети Влас, ще разкрие доста тайни около вътрешната организация на ралито. Подробности относно спортните изпитания, скритите локации и състезанията на писта Серрес ще представят ръководителите на съдийския екип – Владимир и Димитър Илиеви.

IMG_2979Motobul, чиято 20-годишна история е изградила дълбоки традиции във вноса и дистрибуцията на качествени смазочни продукти в България, заедно с полския производител Orlen Oil, който е извоювал водеща роля в петролния сектор на Централна Европа, ще се присъединят към партито със специален и атрактивен автомобил.

За поредна година каузата „Толерантност на пътя„, с подкрепата на МВР отдел Пътна Полиция, ще бъде слоган на събитието, апелиращ към безопасното шофиране по пътищата.

Официалното представяне на маршрута за Сезон 2016 ще стартира в 20:30часа, след което всички гости ще се насладят на добре познатата гостоприемност на Планет клуб София. Мероприятието е отворено за всички фенове и приятели на Премиум Рали София – Свети Влас.

За участие в сезон 2016: www.premiumrally.com 

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *