Представяме Ви екипът зад най-дръзкото събитие в България

Представяме ви организаторите на Премиум Рали София – Свети Влас. Екатерина, Диана, Филип и Калин са млади хора, които са  се наели с не леката задача да организират Събитие за любителите на бързите автомобили, адреналина и опознаването на нови и разнообразни дестинации по един нетрадиционен начин.

Сега те ще ни разкажат малко повече за техния проект.

Премиум рали София - Свети ВласКакво е Премиум Рали София – Свети Влас?

Филип Вълчев: Това е събитие, което няма еквивалент на Балканския полуостров. Форматът му е сходен с този наGumball 3000. В последните години мероприятието се утвърди като формат, успешно съчетаващ мощните и атрактивни автомобили, опознаването на интересни дестинации и нощния живот в най-добрите клубове, част от маршрута ни.

От колко време се занимавате с този проект?

Диана Стефанова: Стартирахме това начинание през 2012г. и вече четири години имаме възможността да го развиваме като се стараем да разнообразяваме програмата и нещата, които предлагаме всяка следваща година.

Какво прави Премиум Рали София – Свети Влас уникално по рода си?

Екатерина Уручева: Комбинацията от спортни и развлекателни елементи. Това е мероприятие, в което има за всеки по нещо: за любителите на бързите скорости и адреналина сме подготвили изпитания на писти и специално обособени и обезопасени за това места, а на тези, които търсят емоцията от нощния Живот, партитата, организирани по време на Ралито, оставят незабравими спомени. В Премиум Рали София – Свети Влас участват хора със сходни интереси, което превръща мероприятието в добра предпоставка за бъдещи успешни бизнес контакти между участващите.

Премиум рали София - Свети Влас

От тук накъде?

Калин Ле: Имаме силните желание и амбиция да направим това събитие международно. В момента сме се съсредоточили върху разширяването на кръга от участници, както от България, така и извън границите на страната ни.

Опишете Премиум Рали София – Свети Влас с една дума?

Екатерина: Завладяващо.

Филип: Различно.

Диана: Незабравимо.

Калин: Вълнуващо.

Тазгодишното рали ще премине през град Велинград, където любителите на мощните и атрактивни автомобили ще имат възможност да им се насладят отблизо. От там отборите ще потеглят към град Разлог,  за да изпитат удоволствието от неустоимите гледки и удобства, които предлага комплекс „Пирин Голф и Кънтри Клуб”, след което маршрутът ще ги отведе до писта Серес в Гърция, за да покажат и премерят възможностите на суперавтомобилите и шофьорските си умения.

След изпитанията на писта Серес отборите ще се отправят към град Солун, а там организаторите са подготвили тематично парти по повод посещението на Премиум Рали София-Свети Влас в града. На връщане към България водачите на суперавтомобилите ще преминат през град Сандански, а финалът, който ще включва специално шоу за всички фенове на адреналина и мощните автомобили,  ще се състои в град София пред хотел „Маринела” на 13.06.2016 г.

За четвърта година Премиум Рали София – Свети Влас апелира за толерантност на пътя и разумно шофиране.

За участие и повече информация: www.premiumrally.com

Очакваме Ви!

Premium Rally

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *