2014 LB☆WORKS Aventador

Японското тунинг ателие Liberty walk LB Performance преобрази Lamborghini Aventador LP 700-4 до неузнаваемост. Главният ръководител на проекта е небезизвестният Кейто сан, който в този случай е създал същинска яростна „акула“ на пътя.

LB☆WORKS Aventador се откроява с уникален „Shark Blue” металик цвят, раздут и агресивен боди кит, огромно задно крило и гигантски лети джанти, обути в гуми Pirelli P ZERO.

Кейто сан и екипът му завършват проекта буквално в последния момент, преди да бъде натоварен на контейнера за USA. Процесът по изработката на зловещия Aventador отнема доста време и труд, особено що се отнася до проектирането и създаването на материалите по бодикита. Колата е снижена още по-близо до земята, чрез подмяна на стандартните елементи по окачването с AirRex въздушна система. Джантите са с размери 20 инча отпред и 21 инча отзад, специално осигурени от Forgiato. Силно впечатление правят задните гуми, чиято широчина 355 мм!

Единствената промяна по задвижването е интегрирането на нова титаниева изпускателна система с керамично покритие, в резултат на която мощността е увеличена с 32.2 конски сили, а теглото е снижено с 28.23 кг.

2014 LB☆WORKS Aventador видео:

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *