2018 Novitec 570S Spider

Тунинг експертите от NOVITEC обявиха последния си проект – доработен McLaren 570S Spider. Пакетът им включва цялостен фейслифт и тласък в мощността.

Една от целите на NOVITEC е била да подобрят аеродинамичните показатели. По тази причина са включили аеродинамичен пакет от въглеродни нишки и са си поиграли за усъвършенстване на окачването. То смъква колата с 30 мм по-близо до асфалта. Други интересни добавки са променената изпускателна система (от стомана или INCONEL – по избор) и новите олекотени джанти с размер 20 инча отпред и 21 отзад. Бъдещият собственик има и възможността да направи интериора изцяло по свой вкус.

Другата точка в дневния ред на NOVITEC без съмнение е била да се засили динамиката на автомобила. Те са се спряли на няколко варианта, от които можете да си изберете. Може би най-доброто предложение включва добавка в мощността от 76 коня и 92 Нм (за крайни 646 к.с. и 692 Нм). Те спомагат за преместване на тавана на скоростта до 335 км/ч и подобрено ускорение до 100 км/ч, като то вече отнема едва 3 секунди.

2018 Novitec 570S Spider галерия:

Автор: Емануила Гавраилова

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *