2019 Mansory Venatus

Възможно ли е да бъдат поставени още ъгли по каросерията на Lamborghini Urus? Отговорът на този въпрос дават специалистите от Mansory , които са превърнали спортния SUV в същинско чудовище. Проектът се казва Venatus и е един единствен екземпляр.

Основна заслуга за бруталния външен вид на колата имат новите карбонови брони и прагове с широко отворени въздухозаборници. Джантите са 24 цола с тесни спици, за да се осигури максимално ефективно охлаждане на спирачките. Задната част на SUV-то едва се вижда от спойлери. Ново крило е поставено на прозореца, допълнено от още две, както и още едно на самия капак на багажника.

Интериорът на тунингования Urus е зашеметителен – изцяло нови са волана и педалите, като за тяхната изработка е използван алуминий. Карбонови акценти преобладават навсякъде, включително и по подложките на пода.

Въпреки внушителния си облик, Mansory Venatus разчита на заводския V8 агрегат с две турбини и 4-литра обем. Мощността е 650 к.с. и максимален въртящ момент 85. С модерния 8-степенен автоматик ZF, излитането до 100 км/ч става за 3,6 секунди, а максимумът на скоростта е 305 км/ч. И това ако не е страхотен семеен автомобил!

Галерия:

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *