2019 Novitec Aventador SVJ

На всички е известно, че NOVITEC са специалисти в това да доработват суперавтомобилите на Lamborghini. Работата на екипа се характеризира с това, че винаги оптимизират вътрешността и външността на автомобила, както и нейното задвижване.

Най-новият им проект обаче е нещо различно от това, което сме свикнали да очакваме от тях и резултатът е налице – Lamborghini Aventador SVJ с непроменена моторна база – 6.5-литровият V12 двигател остава с мощност от 770 к.с. и максимален въртящ момент от 720 Нм. Новостта от NOVITEC във връзка със задвижването са трите варианта на стоманените спортни изпускателни системи с активни клапи за контрол на шума.

За Lamborghini Aventador SVJ, от NOVITEC са направили уникален външен карбонов пакет с много аеродинамични подобрения и персонализация на интериора. От тунинг компанията предлагат също така и 20- и 21 цолови джанти NOVITEC NL4, които могат да бъдат в гама от 72 различни цвята по желание на клиента.

От Lamborghini Aventador SVJ ще бъдат направени едва 900 автомобила. Минималната цена е 350 хиляди евро, а колата може да ускори от 0 до 100 км/ч за 2.8 секунди, от 0 до 200 км/ч за 8.6 секунди при максималната скорост на движение от над 350 км/ч.

Галерия:

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *