2020 Bentley Mulliner Bacalar

С представянето на Bacalar, Bentley показа не само един изключително провокативен и различен от приетото за типично за марката през последните няколко години, но и поднови дейността на подразделението си за специални разработки Bentley Mulliner – вече с три (Classic, Collections и Coachbuilt) тематични насочености, за което обяви, че е най-старото по рода си в целия свят.

Bentley Bacalar се различава от който и да било друг актуален автомобил на легендарната марка не само по вътрешния и външен дизайн, но и по факта, че е едва втората двуместна кола на компанията.

Bacalar гарантирано най-ексклузивното и уникално разработено пазарно предложение на Bentley, а допълнителна уникалност носи и това, че моделът ще бъде произведен в ограничена серия от само 12 броя. Всички вече разпределени, разбира се.

От Bentley коментират, че в производството на Bacalar са интегрирани уникални ръчни похвати и високотехнологични решения, екологични материали и нестандартни концепции, в това число и боя от пепел на оризови обвивки.

Моторът на Bentley Bacalar е шестлитров, W-образен, 12-цилиндров с максимална мощност от 659 конски сили, предавателната му кутия е с осем степени, роботизирана, а окачването е адаптивно въздушно.

Галерия:

Видео:

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *