AMG GT от Eurolink в Премиум Рали София – Свети Влас 2015!

Талисманът на Премиум Рали София – Свети Влас 2015 е първият в България Mercedes-AMG GT. Автомобилът е предоставен от официалния автомобилен партньор на събитието – EUROLINK.

По предварителна информация, внушителният спортен автомобил ще може да се види и преди старта на ралито, на едно от PR събитията, подробностите за което предстои да разберем скоро… Знаем само, че този сезон Премиум Рали София – Свети Влас ще работи ексклузивно с верига заведения Планет клуб.

Както вече официално е обявено, събитието ще се проведе от 16 до 19 Юни, стартирайки от  Свети Влас, преминавайки през Велинград и Белград и с финална дестинация София.

От BLACK HORSE са подготвили атрактивна автомивка за финалния ден, която ще „разкрие“ възможностите на премиум продуктите им и ще „украси“ с усмивки лицата на отбори и публика.

Домакинът за награждаването и една незабравима вечер ще е Хотел Маринела, а за още по-доброто настроение на победителите ще се погрижат и партньорите от ПРИМЕКС, които са подготвили доста щедри подаръци – комплект гуми, без значение от марката и размера за призовото място и допълнителни изненади за подгласниците.

С нетърпение очакваме 16 юни! А вие?

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *