GTR, McLaren 675LT и CC R в челната тройка на Go To Drive Edition!

Go To Drive Edition е нова инициатива на Премиум Рали София – Свети Влас, която се проведе от 22-ри до 25-ти септември на територията на страната. Организаторите разказват, че идеята на това събитие е всички любители на скоростта да се съберат в началото на есента за още едно преживяване, изпълнено с адреналин.

_DSC3041

Стартът на Go To Drive Edition бе даден на 22-ри септември с официална DVD премиера на епизодите от Сезон 2016 на Премиум Рали София – Свети Влас и вечеря за всички участници и гости, чийто домакин бе средиземноморският ресторант “Porto Maltese” в Paradise Center.

_VIK7093

В есенното рали взеха участие автомобили, като лимитираната серия на McLaren 675LT, CL 63 AMG, Nissan GT-R Black Edition, Porsche Cayenne S, BMW M5, екзотичния Polaris Slingshot, SL AMG и други. Суперавтомобилите стартираха на 23.09. от Лайфстайл комплекс Paradise Center, съпроводени от зрелищно шоу с участието на Mirafiori и Sofia Riders, в посока „Пирин Голф & Кънтри Клуб“, гр. Разлог.

_DSC3799

Go To Drive Edition бе изпълнено с множество изпитания, по време на които всички отбори премериха шофьорски умения и “конски сили”. Най-бърз на Драг състезанието (400м.) безспорно бе отборът с автомобил McLaren 657LT. Най-добре представил се на „точните езди” е екипажът с VW CC R.

_VIK7124

Организаторите бяха подготвили изненада за участниците, а именно изпитание за майсторско шофиране, на което най-добре представилият се отбор бе с тунинговано Subaru STI.

За доброто настроение на екипажите по време на вечерните „изпитания” в “The Club Bansko”, „Обецанова къща“ и „Молерите“ се бяха погрижили от Lauder’s и Вега Стар Трейдинг.

_VIK7133

Събитието за хора с бензин в кръвта финишира на 25.09. в центъра на град Велинград, където, съвместно с община Велинград, се състоя Церемонията по Награждаване, а наградите за победителите бяха връчени лично от зам. кмета на града: г-н Сергей Кичиков.

_VIK7181

На първо място се класира Отбор №7 с Nissan GT-R Black Edition. Шампионите в есенното издание на ралито получиха уикенд за двама от Еко СПА “Реката” и награда от Lauder’s и Вега Стар Трейдинг. На второ място в генералното класиране е отбор №15 с McLaren 675LT, а на трето – отбор №11 с Passat CC R. Всички призьори получиха награди от Лайфстайл комплекс Paradise Center.

_VIK7097

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *